Skate winkel

Skateboarden is met de opkomst van de longboards en de Pennyboards helemaal terug van weggeweest. Bij Jonker Funsports kun je uiteraard terecht voor alle verschillende boardshapes, wielen en accessoires. Maar ook inline skates voor jong & oud van Rollerblade of Fila vind je bij Jonker. En alsof het niet genoeg is, zijn er ook stunt-steps en scooters verkrijgbaar bij Jonker Funsports.

Steps &

Scooters

Skate

Boards

Inline

Skates

Cruisers &

Longboards

Filters:

Skateboards

Of je nu een kleine eindje gaat rijden, even cruisen met je vrienden naar het strand, lekker zigzaggen door de straten van de stad of dat je de wind in je haren voelt als je duinafwaarts gaat: het kan allemaal met de longboards die je kan krijgen bij Jonker Funsports. Of ga eropuit met een Penny retro-skateboard, lekker compact en dus gemakkelijk mee te nemen in je rugzak.

Inline Skates

Sinds het inline skaten een vlucht nam in de jaren negentig vind je bij Jonker Funsports skates van verschillende inline skatemerken. Rollerblade is bijvoorbeeld een hoogwaardig all-round merk waar we een ruime collectie van in huis hebben. Het aanmeten van skates, die zowel passen bij jouw niveau en wensen, als bij je voetvorm is een expertise die Jonker Funsports in huis heeft!

Steps & Scooters

Jonker Funsports heeft een hele range steps, stuntsteps en casual scooters in de shop. Omdat elke rider anders is, bieden we steps voor beginners en kids maar uiteraard ook voor gevorderden. Met topmerken als MGP, Slamm, Hades en Move heb je bij Jonker altijd een kwalitatief hoogstaande step in handen. Natuurlijk voorzien we je ook van de juiste handvaten, pegs, lagers en nog veel meer!