Nieuwe collectie is binnen!

Vanuit de surfsport zijn er steeds meer fashionmerken ontstaan die het ‘laid-back’ en tegelijk sportieve karakter van de sport uitdragen. Naast het bekende Quiksilver zijn Penn & Ink, Roxy en Teva allemaal merken die je om deze reden terugvindt bij Jonker Funsports. Maar ook PME Legend, Superdry, Cast Iron en Uggs hangen in de collectie. Al met al een unieke mix van verschillende kleding, die je beslist eens moet komen passen. De nieuwe zomercollectie hangt nu in de shop!

NIEUW: ON Running

On werd geboren in de Zwitserse Alpen met één doel: een revolutie teweegbrengen in de sensatie van hardlopen. Het is allemaal gebaseerd op één radicaal idee. Zachte landingen gevolgd door explosieve starts. Of, zoals wij het noemen, rennen op wolken. Deze functionele en fraaie runningwear en hardloopschoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Jonker Funsports.

Penn & Ink NY

Penn & Ink komt uit Brooklyn, New York en is in de jaren zestig opgericht door Maureen J. Penn en Stanley Ink. Penn & Ink produceert kleding die stijl en klasse uitstraalt maar bovenal comfortabel is. Een baanbrekend idee in een tijd waar statige maatpakken en rokken het straatbeeld bepaalden. Jonker Funsports is één van de weinige fashionshops waar je dit van oosprong exclusieve & eigenwijze merk kan bewonderen!

PME Legend

PME Legend American Classic is een referentie en een eerbetoon aan de cargo propliners die een speciale plek hebben in de luchtvaart geschiedenis; the legends of the skies. De cargo piloten zijn hier onderdeel van, zij geven kleur aan de verhalen door hun daden. PME Legend American Classic heeft zijn vleugels verdiend in deze zone, als een onmisbaar deel van de uitrusting van een cargo piloot. Hiermee zijn zij voorbereid op elke situatie en de snel veranderende weersomstandigheden.

Superdry

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Het merk heeft een exclusieve aantrekkingskracht en hierdoor behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen. Volop verkijgbaar bij Jonker Funsports!

Roxy

Roxy is niet alleen voor surfbabes, maar voor alle vrouwen die het leven vieren! Het succesvolle merk voor dames komt elk seizoen met een uitgebreide collectie kleding en accessoires die aansluiten bij een actieve lifestyle. Passie voor sport zoals surfen, boarden, skiën en zwemmen is een rode draad bij het merk. Natuurlijk volop te verkrijgen bij Jonker Funsports!

Nieuw binnen bij Jonker:

ontdek het als eerste!

Openingstijden:

Maandag:10:00-17:30
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:10:00-17:30
Donderdag:10:00-17:30
Vrijdag:10:00-17:30
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:Gesloten

Nieuwsbrief:

Blijf exclusief op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van surf & beachwear bij Jonker Funsports
Naam:
E-mail: