Voorjaar & Zomer

Vanuit de surfsport zijn er steeds meer fashionmerken ontstaan die het ‘laid-back’ en tegelijk sportieve karakter van de sport uitdragen. Naast het bekende Quiksilver zijn Billabong, Roxy en Teva allemaal merken die je om deze reden terugvindt bij Jonker Funsports. Maar ook PME Legend, NoExcess, Cast Iron en Ragwear hangen in de collectie. Al met al een unieke mix van verschillende kledingstijlen, die je beslist eens moet komen passen. De nieuwe zomercollectie hangt nu in de shop!

ZoSo

ZoSo richt zich op de moderne vrouw, die waarde hecht aan een stijlvolle en comfortabele outfit. Sterke basics, gecombineerd met échte fashion items. ZoSo staat voor een actuele, stijlvolle, rijke en bovenal betaalbare collectie. Ontdek nu de mooiste items uit de nieuwe ZoSo wintercollectie bij Jonker Funsports!

no excess

No Excess is een Nederlands merk, met een focus op stijl en comfort. In deze op sport geïnspireerde kleding zal niets je tegenhouden, zodat je vrij kunt bewegen en je nieuwe grenzen kunt verkennen. De kleding is gemaakt voor maximaal comfort en draagbaarheid, zonder concessies te doen aan stijl.

Summer & Beachwear

ROXY

Roxy is niet alleen voor surfbabes, maar ook voor alle andere vrouwen die het leven vieren! Het succesvolle merk voor dames komt elk seizoen met een uitgebreide collectie kleding en accessoires die aansluiten bij een actieve lifestyle. Passie voor sport zoals surfen, boarden, skiën en zwemmen is een rode draad bij het merk. Ontdek de nieuwe collectie bij Jonker Funsports!

PME LEGEND

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. Bij Jonker Funsports is de nieuwe collectie nu verkrijgbaar!