Wandel advies op maat!

Bij Jonker Funsports kun je sinds kort terecht voor je volledige wandeluitrusting. Met Merrell schoenen hebben we van oudsher al een merk in huis gehaald dat in de outdoor categorie thuishoort en dit hebben we uitgebreid met Lowa schoenen, Leki accessoires, outdoorkleding van Didrikson en nog veel meer. Wandel gerust eens binnen bij Jonker Funsports, als je een goed advies wil over wandelschoenen en een juiste uitrusting waarmee je plezierig kilometers kunt maken.

Nieuw bij Jonker: On

On is in 2010 gestart met een grote ambitie: de hardloopwereld veranderen. In de tien jaar daarna is On omarmd in de harten en aan de voeten van meer dan zeven miljoen hardlopers in meer dan 50 landen. De high-performance kledingcollectie van On is nu groter en beter dan ooit. Kies hoogwaardige uitrusting van Zwitserse makelij die gemaakt is om de concurrentie achter je te laten. Ontdek het nu bij Jonker Funsports.

Wandelschoenen

Een perfecte wandeluitrusting begint natuurlijk bij een goed paar schoenen. Met een uitgebreid assortiment wandelschoenen en sandalen van topmerken zoals Meindl, Lowa, Merrell en Teva heb je bij Jonker Funsports alvast volop keuze. Door het  uiteenlopende karakter van deze merken weet je bovendien dat jouw schoen precies zal aansluiten bij jouw wandelwensen.

wandelschoen-teva
wandelschoen-merrell
wandelschoen-lowa

Toch is een goed advies minstens zo belangrijk als je probleemloos kilometers wil maken. Met de kennis, expertise en liefde voor de wandelsport bij Jonker Funsports ben je verzekerd van een goede start!

Wandelkleding

Naast footwear is comfortabele wandelkleding van een absolute meerwaarde bij een flinke wandeling. Stevige kleding, die bestand is tegen de elementen en tegelijkertijd comfort biedt tijdens je tochten. Hiervoor is de ademende en lichtgewicht kleding van groot belang, zeker voor de Nederlandse weersomstandigheden die snel kunnen omslaan.

Dat wandelkleding naast alle praktische functionaliteit ook vooral erg mooi kan zijn ontdek je bij Jonker Funsports met een ruime wandelcollectie met merken zoals Jack Wolfskin, Diderikson, Icepeak, Gaastra, Helly Hansen of Killtec.

icepeak
helly-hansen
didrikson

Wandeluitrusting

Om je uitrusting helemaal compleet te maken heeft Jonker Funsports een uitgebreid collectie rugzakken, Nordic Walking stokken en drinkflessen van gerenommeerde merken als Deuter en Leki op voorraad. Om helemaal niets aan het toeval over te laten zijn er ook hoogwaardige Falke sokken, Craft onderkleding en Buff head- & neckwear.

Nieuw binnen bij Jonker:

ontdek het als eerste!

Openingstijden:

Maandag:10:00-17:30
Dinsdag:10:00-17:30
Woensdag:10:00-17:30
Donderdag:10:00-17:30
Vrijdag:10:00-17:30
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:11:00-17:00

Nieuwsbrief:

Blijf exclusief op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van surf & beachwear bij Jonker Funsports
Naam:
E-mail: