Jonker Funsports Teamriders

Maak kennis met de Jonker Funsports teamriders! Onze teamriders sturen we regelmatig het water op met nieuw materiaal zodat we feedback krijgen van hun ervaringen. Op die manier kunnen we je altijd voorzien van deskundig advies in de shop. Uiteraard staan onze teamriders ook altijd voor je klaar voor een praatje of advies aan de waterkant.

Hans Kreisel (NED 85)

Hans Kreisel is een trouwe teamrider van Jonker Funsports. Bijna niemand is zo gemotiveerd als deze man. Hij heeft al veel internationale speedrecords op zijn naam staan. Of het nou informatie is over vinnen, zeilen, boards of gewoon een praatje. Hij staat altijd voor je klaar. Zijn homespot is de Brouwersdam. Zowel de binnen als de buitenkant. Als je dus een spray ziet en denkt: wat is dat nou? Dan kwam Hans voorbij varen.

Milan Kuppens (NED 169)

Ik ben Milan Kuppens, 15 jaar oud en woon in Oosterhout. Dit jaar begin ik aan mijn vmbo examenjaar op de rotonde in Breda. Ik heb een baantje bij Salud en zee & meer in Scharendijke. Daar sta ik ook op camping De Vliedberg. Mijn eerste dag windsurfen begon op de Kabbelaarsbank met super harde wind en regen. Toen ik op een gegeven moment de smaak te pakken kreeg, wilde ik niets liever dan surfen. In die tijd heb ik mee gedaan met de mission op de Brouwersdam. In 2014 heb ik de laatste regiocup zuid meegevaren. Daar ben ik 2e geworden in mijn leeftijdscategorie. In 2015 heb ik bijna alle regiocups zuid meegevaren. Helaas zat de wind tot nu toe dit jaar nog niet mee, de regiocups zijn bijna allemaal afgelast. Halverwege het jaar kwam ik in aanraking met mijn nieuwe zeil merk S2Maui. Verder heb ik nog het NK slalom in Stavoren meegevaren. En binnenkort in Almere. Ik ben meestal te vinden op de surfspot de Kabbelaarsbank. Dat is mijn homespot.

Openingstijden

Maandag:10:00-17:30
Dinsdag:10:00-17:30
Woensdag:10:00-17:30
Donderdag:10:00-17:30
Vrijdag:10:00-17:30
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:11:00-17:00

Nieuwsbrief

Blijf exclusief op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van surf & beachwear bij Jonker Funsports
Naam:
E-mail: