Golfsurfwinkel

Kom langs in onze golfsurfwinkel in Renesse als je op zoek bent naar een watersport die je ook op windstille dagen goed uit kunt voeren. Golfsurfen, het Stand Up Paddling of ‘suppen’ zijn sterk in opkomst in Nederland. Niet verwonderlijk, want het zijn leuke en eenvoudige sporten die iedereen makkelijk kan leren. Voor de wind- en kitesurfers zijn deze sporten zeker een onmisbare afwisseling voor de dagen met weinig wind. In onze golfsurfwinkel vind je alle uitrusting die je nodig hebt en adviseren we je graag. Je kunt in onze winkel in Renesse zowel een sup als een golfsurfboard kopen.

Kom een sup kopen in onze golfsurfwinkel in Renesse

Suppen is een snel groeiende watersport in Nederland. Niet alleen omdat er zoveel water is in Nederland, maar ook omdat deze sport wordt uitgeoefend onder alle omstandigheden. Tegenwoordig heb je de boards in allerlei soorten en maten. Opblaasbaar voor in de golven, om te racen of gewoon voor de lol. Onze golfsurfwinkel heeft alle soorten boards in huis. Kom snel langs voor advies. Met onze hulp koop je de sup die het beste bij jouw voorkeuren en niveau aansluit.

Naar hartenlust golfsurfen en suppen met ons topmateriaal

Golfsurfen is de puurste boardsport die er is en bovendien verrassend goed in Nederland te beoefenen. Met de juiste uitrusting en kennis van getij en swell-richting, surf je fantastisch in Zeeland. Kom langs bij Jonker Funsports en kom hier meer over te weten. Bovendien hebben we alles in huis om je op weg te helpen. In onze golfsurfwinkel vind je leashes, pads, surf-wax, vinnen en zelfs wetsuits. Natuurlijk kun je in onze winkel in Renesse ons ook verschillende soorten boards, waaronder de populaire sup, kopen. Voor iedere surfdiscipline vind je bij ons het juiste materiaal. Ook kitesurfers kunnen bij ons een Cabrinha kite met prachtige uitrusting kopen. Heb je vragen over de sups en andere boards die je in onze golfsurfwinkel in Renesse kunt kopen? Stel ze gerust als je langs komt of bel naar +31(0) 111 461 270 of +31(0) 640 640 457.

Openingstijden: 

Maandag:10:00-17:30
Dinsdag:10:00-17:30
Woensdag:10:00-17:30
Donderdag:10:00-17:30
Vrijdag:10:00-17:30
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:11:00-17:00

Nieuwsbrief:

Blijf exclusief op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van surf & beachwear bij Jonker Funsports
Naam:
E-mail: