Wandel advies op maat!

Bij Jonker Funsports kun je sinds kort terecht voor je volledige wandeluitrusting. Met Merrell schoenen hebben we van oudsher al een merk in huis gehaald dat in de outdoor categorie thuishoort en dit hebben we uitgebreid met Lowa schoenen, Leki accessoires, outdoorkleding van Didrikson en nog veel meer. Wandel gerust eens binnen bij Jonker Funsports, als je een goed advies wil over wandelschoenen en een juiste uitrusting waarmee je plezierig kilometers kunt maken.

Lowa Shoes

Lowa wandelschoenen garanderen een supergoed comfort en zijn betrouwbare partners tijdens elke wandeltocht. Absolute precisie in design en productie zijn belangrijk voor een goede grip en optimale functionaliteit tijdens het klimmen en wandelen. Lowa neemt deze punten zeer serieus, en biedt compromisloze wandelschoenen! Laat je adviseren over de verschillende modellen bij Jonker Funsports.

Merrell

Merrell ontwikkelt kwalitatieve schoenen voor de echte outdoor enthousiastelingen en biedt hierin een prefecte balans tussen comfort, techniek en vormgeving. Merrell herken je direct, door een sportieve uitstraling in combinatie met duurzaamheid, stevigheid en grip die nodig is om de natuur in te trekken. Ontdek de wijde landschappen, heuvels, bergen en bossen zomers en ’s winters op een comfortabele manier met Merrell wandelschoenen.

Teva Sandalen

De Teva Original sandaal is gebaseerd op een oersimpel maar briljant idee: een oud horlogebandje vastgemaakt aan een slipper. Teva is inmiddels uitgegroeid tot een icoon dat voor duizenden mensen tot de verbeelding spreekt. Mensen in de hele wereld hebben de uitnodiging voor avontuur aangenomen en omarmen de spontane ‘riemen-vast-en-gaan’ mentaliteit waar Teva voor staat.

Nieuw binnen bij Jonker:

ontdek het als eerste!

Openingstijden 

Maandag:10:00-17:30
Dinsdag:10:00-17:30
Woensdag:10:00-17:30
Donderdag:10:00-17:30
Vrijdag:10:00-17:30
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:11:00-17:00

Nieuwsbrief

Blijf exclusief op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van surf & beachwear bij Jonker Funsports
Naam:
E-mail: