Wandel advies op maat!

Bij Jonker Funsports kun je sinds kort terecht voor je volledige wandeluitrusting. Met Merrell schoenen hebben we van oudsher al een merk in huis gehaald dat in de outdoor categorie thuishoort en dit hebben we uitgebreid met Lowa schoenen, Leki accessoires, outdoorkleding van Didrikson en nog veel meer. Wandel gerust eens binnen bij Jonker Funsports, als je een goed advies wil over wandelschoenen en een juiste uitrusting waarmee je plezierig kilometers kunt maken.

Wandelschoenen

Een goede wandeluitrusting begint natuurlijk bij een goed paar schoenen. Met een uitgebreid assortiment wandelschoenen van topmerken zoals Lowa, Merrell en Teva heb je bij Jonker Funsports alvast volop keuze. Maar een goed advies is minstens zo belangrijk als je probleemloos kilometers wil maken. Met de kennis, expertise en liefde voor de wandelsport bij Jonker Funsports ben je verzekerd van een goede start!

WandelschoenenWandelschoenenWandelschoenen
Merrell Wandelschoenen
Killtec Wandelkleding

Wandelkleding

Naast footwear is comfortabele wandelkleding van een absolute meerwaarde bij een flinke wandeling. Stevige kleding, die bestand is tegen de elementen en tegelijkertijd comfort biedt tijdens je tochten. Hiervoor is de ademende en lichtgewicht kleding van bijvoorbeeld Diderikson, Icepeak, Gaastra, Helly Hansen of Killtec uitermate geschikt. Dat wandelkleding naast alle praktische functionaliteit ook vooral erg mooi kan zijn ontdek je bij Jonker Funsports.

.

IcepeakDidriksonHelly Hansen

Wandeluitrusting

Om je uitrusting helemaal compleet te maken heeft Jonker Funsports een uitgebreid collectie rugzakken, Nordic Walking stokken en drinkflessen van gerenommeerde merken als Deuter en Leki op voorraad. Om helemaal niets aan het toeval over te laten zijn er ook hoogwaardige Falcke sokken, Craft onderkleding en Buff head- & neckwear.

Leki Nordic Walking

Nieuw binnen bij Jonker:

ontdek het als eerste!

Openingstijden 

Maandag:10:00-17:00
Dinsdag:gesloten (nov.-mrt.)
Woensdag:10:00-17:00
Donderdag:10:00-17:00
Vrijdag:10:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:gesloten (nov.-mrt.)

Nieuwsbrief

Blijf exclusief op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van surf & beachwear bij Jonker Funsports
Naam:
E-mail: