Golfsurfen en Suppen

Golfsurfen en sinds kort ook het Stand Up Paddling of ‘suppen’ zijn sterk in opkomst in Nederland. Niet verwonderlijk, want het zijn leuke maar bovendien eenvoudige get-up-and-go sporten, die iedereen makkelijk kan leren. Voor de wind- en kitesurfers is het bovendien een onmisbare afwisseling voor de dagen met weinig wind. Bij Jonker Funsports vind je alle uitrusting die je nodig hebt en adviseren we je graag.

Stand-Up-Paddling

SUP is een snel groeiende watersport in Nederland. Niet alleen omdat er zoveel water is in Nederland, Suppen kan ook bij alle omstandigheden. Tegenwoordig heb je de boards in allerlei soorten en maten. Opblaasbaar voor in de golven, om te racen of gewoon voor de fun. Jonker Funsports heeft alle soorten boards in huis. Kom snel langs voor advies!

Golfsurfen

De puurste boardsport die er is en bovendien verrassend goed in Nederland te beoefenen. Met de juiste gear en kennis van getij en swell-richting kun je fantastisch surfen en al zeker in Zeeland! Kom langs bij Jonker Funsports als je hier meer over wilt weten. Bovendien hebben we alles in huis om je op weg te helpen. Leashes, pads, surf-wax, vinnen maar ook wetsuits en uiteraard verschillende soorten boards.

Openingstijden: 

Maandag:10:00-17:30
Dinsdag:10:00-17:30
Woensdag:10:00-17:30
Donderdag:10:00-17:30
Vrijdag:10:00-17:30
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:11:00-17:00

Nieuwsbrief:

Blijf exclusief op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van surf & beachwear bij Jonker Funsports
Naam:
E-mail: